Wednesday, February 8, 2012

The Best Boy Bestfriend That I've Ever Had :)






Heyy . Ada orang kenal budak kat atas nie ? Ada uh yang kenal . Comel kann budak nie ? -,- . Haha . Dia lah kawan lelaki terbaik yang pernah aku ada dalam hidup aku . :) LAZWARDI RIZKI ROSLAN . Sekarang nie aku tengah gaduh dengan dia . :( . Aku bukan sengaja nak gaduh dengan kau , Laz . Aku kecik hati sangat dengan kau ! Seriously :'( . Kau dah tak ingat aku nie sebagai kawan kau ke ? Kau lebih kan mereka kann ? Sampai hati kau . Bila dah senang , terus lupakan aku . Aku tahu aku tak se hott mereka , tak secantik mereka , tak sepandai mereka . Tapi , janganlah buang aku macam tue je . Kau kawan dengan aku lebih lama dari kau kawan dengan mereka . Then tiba-tiba tahun nie kau berubah . Kenapa Laz ? Aduh . Hati aku tiba-tiba rasa terluka . Dengan perbuatan kau uh . :'( .
Kau ingat lagi tak macam mana kita boleh rapat ? Kita rapat pun sebab Teacher Rusnah Zakaria kann ? Haha . Aku ingat lagi moment tue wehh . Time tue , budak lelaki kelas kita , semua tak siapkan hw . Then teacher pasang-pasang kan mereka dengan pelajar perempuan . Tupppp . Kau dapat aku sebagai partner kau ! Haha . Bangga tak ? Bangga kan ? :') . Bagus . Then aku ajar kau . Pastu teacher jadikan kita sebagai contoh pelajar dalam kelas . Teacher cakap kita macam adik beradik . :D . Gelak besar aku time tue wehh . Haha . Kau ingat tak moment uh ? Adoe . Lupa ehh ? Okay-okay . Takpe . Tak kecik hati punn . And until now kita still rapat kan ? Always dapat kelas yang sama , :) Kita tak rapat punn sejak aku touching dengan kau . :( . Start 11-01-2012 . dah nak dekat sebulan aku touching dengan kau . Sorry buddy :'( . Time aku touching dengan kau , everyday kau text aku . Kau minta maaf dekat aku . Terharu wehh :') . Aku minta maaf sebab tak sedia nak maafkan kau lagi . Hari-hari aku usha kau dalam kelas . Eh hari nie kau nampak tak sihat . Kau asyik landing kepala jea atas meja kau . Kenapa wehh ? Kau sakit eh ? Disebabkan oleh aku ehh ? Sorry sangat-sangat . And one more thing , kau sanggup suruh member baik aku , miss DILA ZAHARIN uh pujuk aku supaya aku maafkan kau . Last-last kau kena marah dengan aku . :D . Kau tak pernak marah aku . Act , kau tak berani nak marah aku kann ? Aku tahu . Aku kann garang ! Haha . Memang perlu kau takut dengan aku :) .
Aku rindu nak tengok kau gelak , kau senyum dekat aku , kau tegur aku , kau duduk sebelah aku . Aku rindu semua uh . Tapi maybe lepas nie , semua uh takkan ada dah kott . Kita kann dah tak member lagi . Aku minta maaf . Ego aku terlalu tinggi . Sorry sangat-sangat . :'( . Aku nak kau tahu , aku always sayang kau sebagai kawan aku . Aku rindu kau . Aku tersentap dengan perbuatan kau . Jangan buad benda yang sama pada member baru kau please ? Thanks wehh . :) . Aku betul-betul harap kau bahagia and happy dengan kawan baru kau . Okayy ? Aku doakan korang akan kekal berkawan until hujung hayat korang :) . Persahabatan kita berakhir kat sini . If aku dah bersedia nak maafkan kau , aku maafkan kau okayy ? Don't worry . Kau doa-doa lah supaya pintu kemaafan aku terbuka untuk kau . :)

p/s : Sorry stalk gambar kau dari FB kau . Takda niat lain . If kau marah aku amik gambar kau , marah lah okayy ? I'm really-2 sorry :(

Posted by : Nur Fadzlyana Sani :)

No comments:

Post a Comment